top of page

E-COmunitat i E-COl·laboració


Els últims esdeveniments mundials han pronunciat la importància de l'habitatge, però també de sentir-se a casa, el benestar físic, mental i espiritual - el despertar per dialogar amb el seu entorn, sobretot el medi natural. Aquestes inquietuds impulsen el nostre moviment de trencar amb les propostes tradicionals de vida urbana, adaptant-nos a la societat múltiple i contemporània que busca innovació i possibilitats, i que està disposada a canviar a un estil de vida sa - per ambdues les persones i el planeta.


eVillages allunya completament de les tradicionals habitatges urbans - que es troben estancades, obsoletes, a més dissociades del seu propi entorn i natura - les mateixes ja no corresponen més als requisits de la vida contemporània. Les nostres e-coviviendas són orgàniques adaptant als vostres maneres de viure, no a l'inrevés. Vam prendre la decisió de crear un estàndard de vida de què no sentin la necessitat de ocasionalment escapar per sentir-se bé, promovem que la llar sigui el teu refugi. Proposem una fallida de paradigmes basada en la vida e-comunitària després de la revolució i-gica i digital, mitjançant l'eficiència e-nergética i la regeneració d'àmbits urbans.



No comptem ser només un projecte immobiliari innovador, proposem la creació d'un estàndard de vida conscient en conjunt amb totes les facetes de la vida contemporània, generant cohesió econòmica, social i territorial. Creiem en la sostenibilitat participativa, les nostres e-coviviendas estan dissenyades no només com llars, plantem e-comunitats actuants i contribuents per a un món millor. Per tant, organitzem activitats de lleure i educació ambiental que ens possibilita construir ponts generant cumplicidad i el sentiment de pertinença entre els nostres residents i l'ecosistema.


Vam dissenyar un complex e-cològic multifuncional de més de 6000 m2 que possibilita la realització d'diversificades actuacions en flexibles ambients saludables - interiors i exteriors, privats i comunitaris - proporcionant espai a les més variades demandes sigui per al treball, esport o el lleure: cafè per a teletreball, cuina i bugaderia comunitàries, bike room i taller de reparació senzilla, sales d'activitat física amb vestuaris, zona d'aigües i solàrium. Els nostres jardins i horts comestibles contenen solament espècies natives i orgàniques, són mantinguts per la nostra pròpia e-comunitat, ensenyant la importància de la permacultura per cuidar el nostre planeta.


Gràcies a la nostra app intel·ligent, possibilitem que tots els integrants estiguin sempre que ho desitgin connectats als esdeveniments a l'e-comunitat, sigui per reservar una classe de pilates, places en els nostres e-cotxes o per aprendre sobre tècniques de jardineria i estalvi de e-nergia. Defensem que l'e-col·laboració entre agents i comunitats, així com el seu reconeixement, ens apunti camins cap a un futur sostenible en abundància, perquè les societats creixin amb tota la seva versatilitat dins dels límits de la natura.


Creiem que podem junts ajudar el món a regenerar mitjançant la transició i-gica, les energies verdes, la complicitat i la conscienciació. Defensem que totes les bones accions per a la societat i el medi ambient es veuen recompensades, fa viable un futur molt proper i harmoniós. Fins que convertir-nos a viure de forma altruista i amb amor com la 'nova normalitat', els nostres problemes globals romandran, ja que ens trobem portant vides totalment desconnectades de l'e-cossistema. La nostra e-comunitat es tradueix essencialment en un e-spacio de canvi i creixement on estem aprenent a viure en col·laboració des d'un lloc de connexió, respecte i modèstia amb la natura.


Defensem la recerca i la construcció d'una nova normalitat a través d'e-comunitats per co-crear el que és normal. Promovem una forma de vida autèntica, connectada i regeneradora - en lloc d'esperar a les societats es concienticen i es posin a el dia, eVillages la construeix. Som conscients de tots els variats desafiaments que tindrem per davant, però, creiem que el projecte és més que una realització personal - és una promesa i un llegat que deixem a el futur. Esdevén un e-col·laborador, junts podem catalitzar el poder de l'e-comunitat per a un futur regeneratiu. Convidem a tots a involucrar-se en el nostre projecte.


Vingui a dissenyar la vostra pròpia e-comunitat!

21 views4 comments
bottom of page