top of page

COnstrucció E-COlògica


Sabem com la contaminació en el món és cada vegada pitjor, sobretot en el medi urbà i les ciutats, mentre que la població mundial creix i l'ésser humà continua poblant la terra, extraient, manufacturant i mobilitzant productes en la recerca de la 'qualitat de vida '. El sector de la construcció civil genera gairebé el 40% de les emissions globals de GEH anuals incloent des de vies, transport i sobretot, confecció de llars en què vivim.


Com tots esperem fer de l'món un lloc millor i que les generacions futures gaudeixen d'un lloc sa i segur, hem de ser conscients del nostre impacte directe sobre el medi ambient. Gràcies a la cooperació d'agents conscients que van possibilitar la revolució ecològica i digital, estem transicionando a una era on la construcció sostenible es troba cada vegada més possible - l'impacte humà sobre el medi ambient pot ser menor i molt més manejable.Malgrat les seves variades nomenclatures - construcció verd, sostenible, ecoamicable, ecològica, passiva, i molts altres termes - a causa de certes ponderacions, requisits mínims i específics, així com reglamentacions, tenen tots aquests els mateixos principis. Busquen aconseguir condicions òptimes d'habitabilitat amb el mínim consum energètic i impacte mediambiental.


La construcció ecològica és un recurs que fomenta el canvi social, més que una eina, és un estil i també folosofia de vida, per gestionar la nostra subsistència de manera sostenible. L'enfocament ha de ser considerat des del seu concepte: crear un disseny de baix impacte ambiental, aspirant a l'eficiència energètica, economia de recursos naturals i maximització en la seva reutilització. Des de l'elecció de la implantació de les nostres e-coviviendas considerem les condicions biogeoclimáticas per i millor aprofitament solar, ventilació creuada, així com tenim sempre en compte na biodiversitat local.


La construcció ecològica és un element clau per a l'educació mediambiental, no només per als seus residents però també és un bon exemple per al veïnatge, impactant positivament el seu entorn - millorant la seva integració a la naturalesa i la qualitat de vida. Valgreen eVillages ha optat justament per construir amb materials sostenibles - locals, nets i sans - com fusta CLT de pinus dels Pirineus catalans, en perfils modulars optimitzant la construcció amb mà d'obra local i especialitzada, evitant residus o emissions contaminants innecessàries.


Els nostres materials de qualitat tenen llarga durabilitat requereixen menys reparacions, juntament amb la nostra arquitectura flexible ens permet fàcilment canviar els seus tipologies a l'llarg de el temps adaptant-se a diferents estils de vida. La tecnologia també és un gran aliat per a la construcció sostenible, gràcies a la nostra captació d'energia solar i d'aigua de pluja, les nostres e-coviviendas generán la seva pròpia energia i també és més econòmiques. Els aïllaments sonor i tèrmic d'origen naturals facilita l'estalvi davant la despesa energètica, sent gairebé innecessari l'ús de calefacció o aire condicionat.


Tots els materials emprats a la nostra e-construcció són naturals, lliures de contaminació, reutilitzables i reciclables, favorecendo la salut de la nostra comunitat i seu voltant. La construcció sostenible genera múltiples beneficis econòmics als arquitectes i altres professionals, així com als que visquin o usufruten de la nostra e-comunitat. La inversió col·lectiva provinent de la banca ètica s'amortitza en un període molt curt de temps, a més, Valgreen eVillages comporta certificacions socioambientals de respectades associacions que garanteixen la sostenibilitat a través de el temps.


Finalment, estar ubicats en un entorn rural bastant verd - molt accessible a l'urbà - comptem amb estructures socials vibrants, i molt diverses, unides en les nostres accions cap a estils de vida de baix impacte i alta qualitat. Creiem en un novo manera de viure, oferint e-coviviendas per a una nova era en què es valori la transició i-gica i digital, fomentant l'economia circular, la regeneració de l'entorn, la salut i qualitat de vida.


8 views1 comment

1 comentario


MAMIE ALEXANDER
MAMIE ALEXANDER
28 abr 2022

I URGENTLY NEED AN EFFECTIVE VOODOO LOVE SPELL CASTER TO HELP ME GET MY EX BACK AWESOMESPELLTEMPLE@GMAIL.COM OR +2347040654140I want to share my wonderful testimony how I got back my husband back, who I sworn ever to be with until when he left me to another woman for no reason and I try to make things work for both of us yet things were getting worse and I love him so much and there is nothing I could do to get my husband back until I saw a testimony share by a woman called Rachel from Florida on the internet talking about a powerful spell caster who brought her husband back within 24 hours and I decide…


Me gusta
bottom of page